Shoe# – skoæske og reolsystem i ét

Posted on 6. marts 2013

Konkurrenceforslag lavet i samarbejde med Niels Astrup, Simon Marxen og Karen Marx til konkurrencen ecco 360 challenge.

Shoe# tager udgangspunkt i forholdet mellem det indre og ydre og rykker ved opfattelsen af, hvordan skobutikken som brand præsenterer sine produkter. Ved at benytte skotøjsæsken i sin grundform og flytte grænserne for dens anvendelse, har vi med Shoe# skabt et modul-system, som kan anvendes på utallige måder i skoens ekspedition fra produktion til forbruger.

Der vil opstå en foranderlighed i den måde som æskerne vil indgå i butikkens interiør, som afspejler en kontinuerlige udvikling og balance. Samtidig er der tænkt på in-store butikken, som vil skille sig ud fra andre brands og konsolidere butikkens image som et moderne og fremsynet brand.

Shoe# er konstrueret i pap, der som materiale er solidt, nemt at bearbejde, er genanvendeligt og billigt. Samtidig besidder pappet sin helt egen æstetik og kan, når det indgår med andre materialer som fx beton, træ og lys – være med til at skabe et udtryk som både er bohème, luksuriøst og tidssvarende. Og netop tiden med sit remix af billeder, musik og nye medier, danner grundlag for at mixe nye materialer i produktets æstetik.

Når kunden køber et par sko, sættes lågene uden på for- og bagramme, og kunden kan således gå hjem med en skotøjsæske, der kan bruges som modul i egen papreol derhjemme. Shoe# bruges derfor ikke kun som et element i udstillingen, men bruges til at fragte de købte sko fra butikken til hjemmet. Hvor de fleste producenter på nuværende tidspunkt benytter sig af skotøjsæsken, hylderne i butikken og plastikposen samler vi alle tre funktioner i ét enkelt produkt – Shoe#. I butikken kan kunden endvidere købe flere moduler til reolen derhjemme. Disse købes som standardpakker og indeholder samlevejledning samt alle dele, der er nødvendige for at samle sin egen Shoe#-reol.

Be the first to leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *