KegBox – innovativ ølfustage

Posted on 4. marts 2013

Konkurrenceforslag til AluPro Nordic Award 2010, lavet i samarbejde med Niels Astrup.

Denne nye firkantede fustage i aluminium er både nemmere at håndtere og lettere end de traditionelle fustager der er lavet af stål og fylder unødigt på grund af deres tøndeform. KegBox indeholder 25 liter ligesom almindelige fustager, og kan kobles til de eksisterende haner fra forskellige fabrikanter. KexBox kan sættes i serie, hvilket gør det lettere at udskifte og håndtere tomme beholdere, og  har håndtag og hjul for at lette håndteringen. Desuden er fustagen indbygget en lille solcelledrevet, trykfølsom sensor som viser den tilbageværende væske, og gør f.eks. en udlejningssituation nemmere.

Be the first to leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *