Arla Bites – En ostesnack

Posted on 8. marts 2013

 

Arla Bites er et ostekoncept der består af 12 osteterninger og 12 trekantede, kileformede stykker knækbrød. Med knækbrødets spidse hjørne spiddes osteterningerne, og man undgår derved at få ‘ostefingre’.

Emballagen er en vacumformet plastbeholder delt op i to kamre, som kan bukkes sammen på midten og senere foldes ud ved servering. Plastfolien som lukker kamrene holder fugt ude, men tillader samtidig osten at ånde. Hjørnerne gør folien let at rive af, og fungerer samtidig som afstandsklodser mellem kamrene.
Emballagen holdes sammen af en label af genbrugskarton. Produktet findes i 5 varianter med hver sin type ost og hver sin illustration/statement.
Grafisk spiller konceptet på humor, fordomme mod ost, ostereferencer og ordspil

Alle rettigheder til konceptet er overdraget til Arla og tilhører nu Arla Foods.

 

Be the first to leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *